Gecce Yayın Gurubu’ndan sadece bu kışa özel yepyeni bir dergi: ‘Best Restaurant İstanbul..’
Mekan bolluğu yaşanan İstanbul’da sizin daha kaliteli, daha eğlenceli ve daha lezzetli seçimler yapabilmeniz için hazırlanan ‘Best Restaurant İstanbul’ bu kış size kılavuzluk edebilecek kapasitede; dolu dolu..
Kenan Erçetingöz başkanlığında toplanan ve Ali Esad Göksel, Ahmet Örs, Ali Sirmen, Teoman Hünal, Vedat Başaran, Hasan Sabuncu, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Mehmet Yaşin, Levent Veziroğlu, Ali Rıza Kardüz, Dilara Koçak gibi Türkiye’nin ünlü gurmelerinden oluşan Gecce Gurme Kurulu İstanbul’un en iyi mekanlarını belirledi ve bu en iyiler arasından seçilen ‘best’ mekanlar dergiye girdi.
Best Restaurant İstanbul’da mekanlar daha rahat bir kullanabilmeniz için üç farklı şekilde sıralandı.. Bölgelere göre, mutfaklara göre ve alfabetik.. Buradaki amaç nasıl ararsanız arayın her şekilde istediğiniz mekana ulaşmanızı sağlamak. Sadece bununla da kalmıyor hizmetlerimiz.. Gitmek istediğiniz mekanla ilgili her türlü bilgiyi de öğrenebiliyorsunuz.. Mekanın terası mı var, yoksa bahçesi mi? Sigara içebiliyor musunuz, içemiyor musunuz? Hangi yemekleri mutlaka denemelisiniz, hangilerinden uzak durmalısınız? Vale servisi mi var, otopark mı var? Hangi mutfağa sahip? Bu ve benzeri küçük detayların hepsini ince eleyip sık dokuyarak sizler için araştırdık.
Best Restaurant İstanbul’da başka neler mi? İstanbul’un ‘en iyi’ 50 oteli, dünyanın ‘en iyi’ 50 restoranı, yurtiçindeki ve yurtdışındaki ‘en iyi’ kayak merkezleri, kaçamak yapılacak ‘en iyi’ yerler ve daha bir çok şey.. Ve gecce’den sizlere ufak bir sürpriz.. Smirnoff Black ve J&B içkileriyle hazırlanan bu kışın iddialı kokteyllerini de ‘Bu kışın gecce Kokteylleri’ kitapçığımızda bulabilirsiniz..
Sayfaları arasında kaybolacağınız ‘Best Restaurant İstanbul’ ve ‘Bu Kışın Gecce Kokteylleri’ kitapçığı bayilerdeki yerini aldı ve keşfedilmek için sizleri bekliyor. Mutlaka alın ve kış rotanızı ‘Best Restaurant İstanbul’a göre belirleyin..
Yorumlar
Yorum Gönder